avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Convocare la mediere, mediator lipsa!
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Convocare la mediere, mediator lipsa!

Am gasit inchisa usa unde trebuia sa aiba loc medierea la sediul mediatorului.
Ce e de facut?
Daca era programata intr-adevar sedinta de mediere la ora si locatia la care ati mers.... ar fi trebuit sa fie acolo macar partea cealalta, cea cu care aveati de rezolvat disputa.Dar nu mentionati daca v-ati intalnit la usa mediatorului.
Ma gandesc ca ati mers la biroul mediatorului in urma invitatiei pe care ati primit-o ,si ....in timpul intalnirii cu mediatorul trebuia sa vi se prezinte avantajele medierii iar dvs. sa decideti daca sunteti dispus sa rezolvati disputa prin mediere. Deci.....era o sedinta de informare asupra avantajelor medierii.
problema ridicata de dvs. necesita cateva clarificari:
- este vorba de o intalnire pentru informare?
- este vorba de o mediere proriuzisa?
In ambele cazuri, dvs. trebuie sa aveti tlf. mediatorului. Contactati-l pentru clarificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte emise de mediator in urma prezentarii partilor la informare.certificat de informarevs pv de informare. Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Dragi colegi mediatori, Prin OUG pentru modificarea şi completarea Legii 192/2006 privind medierea, se modifică denumirea documentelor pe care mediatorul ... (vezi toată discuția)
Mediere - sedinta de informare zerognost zerognost Consilierul juridic care nu e mediator autorizat poate invita o parte la şedinţa de informare privind medierea, la cererea celeilalte părţi? Unde vor fi ... (vezi toată discuția)
Reclamatie mediator mady1980 mady1980 Buna ziua, Nu stiu daca v-ati mai confruntat cu o astfel de problema, intrucat profesia de mediator este una noua, insa as vrea sa reclam un mediator pentru ... (vezi toată discuția)