Buna seara.
Revin la intrebarea mea din topicul meu anterior,multumindu va inca o data pt ajutorul ce il dati celor care se confrunta cu diverse probleme,precum mine.
Doresc sa stiu daca este corect sa fie radiata din oficiu o pers.juridica inregistrata in ROI in aprilie 2012 si care nu a efectuat de la inregistrarea ei in ROI si pina la 31.12.2012 nici o achizitie intracomunitara?
Eu am stat de vorba astazi cu insp.ce a emis decizia si el sustine ca acesta este motivul radierii (neefectuarea de achizitie intracomunitara-si nu altceva),desi in decizie este evidentiat :in anul urmator inscrierii in registru nu ati efectuat op.intracomunit.de natura celor prevazute la art.158^2 alin(1) din Legea 571/2003 privind Codul fiscal ,cu modificarile si complectarile ulterioare".
As dori sa stiu daca in 2012 se inreg,firma in ROI in 2012 este obligata sa faca achiz.intracom. sau este obligata in 2013 fiind anul urmator inregistrarii in ROI.
Multumesc ca aveti rabdare cu mine.
Radiere din roi
egivandor
Inregistrat in Registrul Operatorilor Intracomunitari in 2010.Cu activitate in 2010 si 2011(ultima operatiune in august 2011).In 2012 pina acum nu am reusit ... (vezi toată discuția)