avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract de vanzare cumparare

Buna ziua.Am semnat un antecontract de vanzare cumparare pt a achizitiona un apartament pe 27 februarie, insa doamna nu avea actele pregatite si semnam actele la notar(contractul de vanzare cumparare) pe 18 martie...Eu trebuie sa ii dau jumatate din bani in euro si jumatate in lei, suma trecuta pe contract fiind in euro...si sunt curios la ce curs achit diferenta in lei....la cel din data de 27 februarie sau la cel care va fi pe 18 martie?
Cel mai recent răspuns: kikke , utilizator 17:44, 15 Martie 2013
Pe langa profesia de notar ,aveti si pregatirea de lector universitar?Nu cred ca trebuie sa o luati asa personal,atunci cand cineva are alta parere....alta decat parerea d-voastra de om cu pregatire.In acest forum ,toti membrii au dreptul sa-si expuna parerea despre orice subiect,nu sa fie de acord cu parerea altuia.O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa gabicont gabicont Buna seara am accesat credit prima casa valoarea imobil 40000 euro, credit prima casa se acorda in lei. Am primit acordul in 21 12.2015 de la fondul de ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata prima casa Amitrica Amitrica Pe data de 23.01.2014 am facut antecontractul cu cumparatorul prin prima casa. In antecontract la cap. 3 \\"Pretul si modalitati de plata\\" scrie: \\"Noi ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)