Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am contestat-o la tribunal de unde am primit citatie in care am calitatea de petent impotriva agentului de politie.
Astazi am primit o noua citatie, de aceasta data la Judecatorie in care eu sunt petent si agentul de politie prin serv. personal - Pol Mun B... in calitate de petent - plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata
Imi poate explica cineva ce reprezinta a doua citatie? Un alt proces in care atat eu cat si agentul prin serv personal avem calitatea de petenti impotriva acelor rezolutii?
sa nu cumva sa fie vorba de un denunt calomnios, politistul de exemplu s-a plans ca ati formulat cu rea credinta plangere impotriva sa, primind rezolutia de neincepere pe denuntul calomnios a formulat plangere impotriva rezolutiei respective, este un exemplu, inca odata nu am certitudinea ca este vorba exact de asa ceva
Inteleg ca exista posibilitatea sa ii platesc acestui individ daune?
Eu am depus in termen contestatie impotriva Rezolutiei primite la Tribunal, deci concluziile acelei rezolutii inca nu sunt definitive.
Cum poate intenta proces pentru asa ceva?
Oricum nu ma mir, deoarece pana acum nu am gasit nici un avocat sa ma reprezinte pe motivele ca :''nu stiu cu ce m-am pus - sistemul este corupt si in mod sigur voi pierde'', altii mi-au spus ca ''au permis de conducere si nu vor sa se puna rau cu Pol Braila'', etc.
Toti mi-au spus ca sentinta este previzibila - voi pierde - deoarece sistemul este corupt.
Incep sa cred ca este asa, mai ales dupa rezolutiile primite.
Voi verifica maine.
Ce sa inteleg prin agentul x PRIN SERVICIUL PERSONAL - POL MUN BRAILA - cine de fapt este petent : agentul, agentul reprezentat de serv personal al politiei sau Pol Braila?