avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie 2013 pentru CIC 3 ani probleme ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie 2013 pentru CIC 3 ani probleme medicale

Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 3 ani pt probleme medicale. Copilul implineste 2 ani in 6 aprilie 2013. Eu am optat initial pt indemnizatia pana la 2 ani, copilul fiind nascut in 6 aprilie 2011. Cand trebuie sa ma intorc cel tarziu la servici pt a beneficia de stimulentul de insertie? daca schimb angajatorul ce acte trebuie sa prezint pt a beneficia de stimulent? este ok doar de la noul angajator? sau trebuie si de la vechiul angajator? multumesc.
Cel mai recent răspuns: barni1234 , utilizator 23:24, 12 Aprilie 2013
Multumesc mult! si alocatia de 200 ron in acest caz o mai primeste copilul sau este inclusa in cei 500 ron stimulent?
Alocatia de stat pentru copii se primeste separat si nu are nici o legatura cu stimulentul de insertie.
Multumesc mult!
In cazul in care la vechiul angajator figurez in concediu fara salar, pot beneficia de un contract de munca pe o perioada determinata de 6 luni cu un nou angajator?
In cazul in care as beneficia de noul contract pe perioada determinata, pot aplica direct pt stimulentul de insertie?
1. Nu are importanta ce ati facut la vechiul angajator si nici ce fel de contract individual de munca aveti la noul angajator.

2. Daca veti dovedi ca aveti venituri din salariu veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie,chiar daca angajatorul difera? LidiaSav LidiaSav Buna ziua! Sunt mama unui copil de 1 an si 2 luni. Initial am optat pentru CCC pe 2 ani, insa, intre timp, sefii mei au renuntat la restaurantul pe care il ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate din ccc la o alta firma + stimulent insertie AlexBM AlexBM Buna ziua, Sunt tatal copilului si am optat pentru varianta de CCC pana la varsta de 1 an. Copilul indeplineste 1 an la data de 14 mai 2016. Mama nu doreste ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie direct din concediu postnatal? dinharghita dinharghita Buna ziua! Vreau sa aflu daca am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care ma intorc la munca dupa concediul de lauzie.Mentionez ca nu voi intra in ... (vezi toată discuția)