avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere \\"blocare suma proprita\\" din limba romana ...
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere "blocare suma proprita" din limba romana in limba italiana

Buna ziua,
trebuie sa traduc din romana in italiana "blocare suma poprita", ma poate ajuta cineva?
Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2013
bettygrig, utilizator
Cel mai recent răspuns: bettygrig , utilizator 15:13, 15 Martie 2013
Bloccare l'importo sequestrato

si daca te referi la un cont blocat pentru sume poprite = blocco conto con soldi sequestrati
Fac traduceri a unor extrasuri de conturi din Romania si am gasit aceasta expresie.
Oricum, multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont banca si altele de catre alta banca sorinelul22 sorinelul22 Buna ziua!!!Pentru ca nu am mai platit rata de ceva timp celor de la ....P..acestia mi-u blocat toate conturile de la toate bancile.As dori sa stiu daca nu era ... (vezi toată discuția)
Traducere termeni ºi expresii în/din limba italianã yo-yo yo-yo Ciao. Cine imi spune si mie daca, Cuvantul INSTANTA in limba italiana se traduce ca TRIBUNAL . Va multumesc (vezi toată discuția)
Mostenire din italia mariana serban mariana serban am primit un plic din italia cu un raspuns in lb italiana si am o nelamurire cu privire la o persoana care este adaugata in testament fara a fi ruda cu familia ... (vezi toată discuția)