avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

detasat in strainatate timp de 4 ani, platit conform CIM(pe care l am semnat) cu salar minim pe economie romanesc.pot cere de la firma romaneasca sa mi plateasca retroactiv salariu minim pe economie al tarii(din UE) unde am fost detasat ?
Cel mai recent răspuns: zoli_2007 , utilizator 17:13, 25 Martie 2013
Daca activitatea s-a desfasurat la un punct de lucru, santier, etc, al firmei din Romania in statul respectiv, ati fost delegat, iar plata salariului si a altor drepturi( diurna, transport, CO, etc) vor fi suportate de firma la care sunteti angajat, in comformitate cu prevederile din CIM. Daca activitatea ati desfasurat-o la un punct de lucru care apartine de o firma din tara respectiva, ati fost detasat, iar plata salariului si a altor drepturi salariale vor fi suportate de firma la care ati fost detasat.
In acordul de detasare ce se prevde cu privire la plata salariului?
In acordul de detasare este prevazut salariul minim pe economie din RO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Delegarea si sau detasarea TanaseStefan TanaseStefan Buna ziua. Sunt in pragul de a deschide un santier extern. Partenerul solicita ca oamenii sa fie delegati si in continuare angajatii societatii romanesti. Cum ... (vezi toată discuția)
Plasare personal pe baze temporare in ue. buna ziua, va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua ... Anuszka01 Anuszka01 Buna ziua, Va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua - CAEN -7820. Intentia este sa desfasoare exact activitatea descrisa in CAEN: activitati de ... (vezi toată discuția)