avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada calitatii procesuale pasive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada calitatii procesuale pasive

Pentru a actiona in judecata un proprietar care are restante mai mari de 90 zile mi sa cerut pritre altele si o copie a actului de proprietate a respectivului proprietar, pe care nu-l am.
Cum procedez in acest caz de unde pot procura o copie de oarece proprietarul refuza sa-mi dea o copie.
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 21:28, 18 Martie 2013
Dumneavoastra in ce calitate ati cerut copie dupa actul de proprietate?
daca reprezentati asociatia de propr. depuneti la inst. listele de intretinere care dovedesc creanta si solicitati ANCPI (CARTEA FUNCIARA) sa va elibereze un extras de carte func. informativ prin care veti dovedi onoratei ca X este proprietarul acelui imobil sau solicitati si admin. financiare copie dupa actul de propr. in calitate de reclamant (asociatia) in dosarul Y, bine ar fi sa le depuneti un certificat de grefa care dovedeste temeiul cererii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia pierde actiuni in instanta daca nu poate face dovada ca cel actionat este proprietar emiliamilea emiliamilea Sunt administrator la o asociatie si am intampinat urmatoarea situatie: am actionat in instanta un proprietar pentru o datorie considerabila , toate ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare Sara19t Sara19t Buna ziua, Vreau sa vand un imobil, iar potentialul client doreste copii de pe toate actele de proprietate, cadastru si intabulare, pentru ca notarul sa le ... (vezi toată discuția)
Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)