Va salut. Vreau sa stiu, nu beneficiez de niciun spijin, de niciun fel de ajutor din partea primariei in cazul in care vreau sa fie verificata Asociatia unui bloc din anii '90?? Chiar nimeni nu se baga? astia pot sa faca ce vor, si eu ca proprietar trebuie sa dau bani cu galeata ca sa ii dau in judecata? Va rog sa ma sfatuiti. poate totusi nu am fost bine informata.
Multumesc#-o
Daca locuiti in sectorul 3 al Capitalei puteti sa uitati ca la primarie exista Biroul pentru relatii cu asociatiile de proprietari... Nu numai ca nu se implica dar mai si dezinformeaza!!!
In cazul in care aveti date certe ale incalcarii legii, cel mai bine va luati avocat (daca nu stapaniti legislatia in vigoare) si mergeti direct in instanta. E drumul mai lung dar aveti, totusi, o sansa de reusita. Mult succes!
Cei de la primaria sectorului 3 nu prea te ajuta cu nimic,a fost si mama sa intrebe ce poate sa faca in legatura cu facturile imense si n=au putut da un raspuns clar,a spus doar sa faca o sesizare in scris si atat.
Ce alte variante mai sus?Protectia consumatorului?cine poate sa verifice Asociatia de Locatari daca factureaza corect?ma gandesc ramane doar varianta sa gasesc un avocat.
Ramane sa intrebati administratorul din ce se compune suma pe care mama dv. o are pe listele de intretinere.
A spune ca o intretinere este mare, nu va va ajuta nimeni pentru ca suma este alcatuita din mai multe cheltuieli. Trebuie intrebat cat e factura, cum s-a repartizat...si se ajunge la rezultat.
Doamna administratora nu vrea sa spuna de ce sunt facturi asa imense,la calorifere am montate repartitoare si nici macar n-au reusit sa intre nimeni in apartament a trecut o suma destul de mare fara sa fie citite,nu este un abuz?chiriasul meu a fost plecat toata luna si eu nu aveam cum sa intru in lipsa lui in apartament sa fie citite repartitoarele.
Nu era plecat definitiv sa treaca ea din burta ce suma are chef,se puteau citi si luna urmatoare sau la sfarsitul perioadei de incalzire,oricum asa patesc mereu,fie ca este vorba despre incalzire sau alte probleme.
O sa gasesc o solutie legala si termin cu problemele legate de administratora si presedinta, asociatiei de locatari ,m-au vazut ca sunt o tanara proprietara si mi-au facut o gramada de probleme.
Multumesc pentru raspuns!Nu este o cale sa vorbesc amabil cu ele,uneori oamenii inteleg amabil altii din pacate nu,asta este.
Pentru persoanele care nu declara indecsii, din diverse motive, se calculeaza un consum estimat care va fi regularizat ulterior cand se vor da indecsii de consum, indecsii estimati fiind indecsi de intrare.