avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum si unde sa cer verificarea Asociatiei de Locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum si unde sa cer verificarea Asociatiei de Locatari

Va salut. Vreau sa stiu, nu beneficiez de niciun spijin, de niciun fel de ajutor din partea primariei in cazul in care vreau sa fie verificata Asociatia unui bloc din anii '90?? Chiar nimeni nu se baga? astia pot sa faca ce vor, si eu ca proprietar trebuie sa dau bani cu galeata ca sa ii dau in judecata? Va rog sa ma sfatuiti. poate totusi nu am fost bine informata.
Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: neutra , utilizator 20:11, 15 Aprilie 2013
Daca aveti montate repartitoare atunci repartizarea facturii de incalzire nu este facuta de administrator ci de firma specializata cu care aveti contract (cea care v-a montat repartitoarele). Tot acolo obtineti informatii privitoare la modul de repartizare si puteti depune solicitare de recalculare pe baza citirilor reale ale indicatiilor repartitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura spatii comune patrichi_stefan patrichi_stefan Buna ziua. Urmeaza o adunare a locatarilor, si as vrea sa pun problema repartizarii caldurii pt spatii comune si tevile care traverseaza apartamentul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea administratorului de bloc razvan0606 razvan0606 Buna ziua, Am apartamentu inchis in termopan si izolat termic, am contoare de apa si caldura, nu am pt gaze, si cu toate astea sunt obligat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Costuri imense la intretinere Marysta Marysta In anul 2005 am cumparat un apartament, in care s-a mutat fiica mea in dec 2009 dupa ce s-a casatorit. Mare ne-a fost surpriza cand am vazut cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)