avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... calculator pentru timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

calculator pentru timbru de mediu

Am accesat calculatorul timbrului de mediu postat pe ANAF si Ministerul Mediului si nedumerirea este mare, versiunea inscrisa in clar este 12 MARTIE 2013.
Dupa completarea cu datele aferente, suma rezultata este identica cu cea comunicata mie la data de 28.02.2013 cand am depus dosarul pentru decizia de calcul, calcul ce se presupune a fi facut pe vechile reglementari.
Sa inteleg ca calculatorul cu pricina este inca setat pe regula anterioara (fiind versiune 12 martie) sau ca noua si faimoasa reglementare alla Ponta_Plumb este doar aceeasi marie cu alta palarie ?!

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - informatii inginerautocad inginerautocad Buna ziua, Deoarece vreau sa cumpar un TICO inmatriculat in 06.1999,am calculat cu OUG 9/2013 timbru si a iesit ~250euro.Intrebari : 1-pot afla daca vechiul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto iesean_radu iesean_radu Buna ziua Daca Anaf are de restituit taxa integrala si dobanzile aferente taxei auto, castigate prin proces, si dupa noua lege se va face in termen de 5 ... (vezi toată discuția)