avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Reclamatie
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Reclamatie

Buna ziua,

Doresc sa reclam faptul ca sistemul dumneavoastra de dezabonare nu functioneaza. In primul rand unde fasesc functia de dezabonare? Din caruta de mailuri primite de la dumneavoastra face referire la o solutie de dezabonare dar nu se intampla nimic.

Acum cred ca dumneavoastra stiti mai bine ce insemna lipsa unor functii prin care eu sa renunt la news-urile primite pe mail.

Am rugamintea sa luati masuri si sa imi comunicati cum pot scapa de caruta de mailuri care vin de la dumneavoastra si de care nu mai am nevoie...
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 14:57, 5 August 2009
Am si eu aceeasi problema, am solicitat sa fiu anuntat in legatura cu anumite probleme ,subiecte de pe forum acum m-am edificat si multumesc inca odata pentru aceasta, daca voi mai avea nevoie sigur voi mai apela dar acum as dori sa nu mai primesc aceste anunturi, e-mailuri. Am urmat calea indicata de mai multe ori ,intr-un interval de timp mai lung si clicul pe modificat[/b nu are efectul dorit #-o :((
Buna seara,

Ca sa inteleg exact ce se intampla. Nu functioneaza butonul "dezabonare" din cadrul newsletterelor pe care le primiti?
Ciudat, o sa spuneti, dar sunteti primul utilizator care reclama aceasta disfunctionalitate. Mai mult, incepand cu noiembrie 2008 am introdus dezabonarea automata pentru utilizatorii care nu fac click cel putin o data pe luna pe un articol din newsletter.

Prin urmare, chiar sunt interesat sa aflu ce anume nu functioneaza in cadrul sistemului pentru ca intentia noastra nu este sa stresam utilizatorii cu newslettere, ci sa oferim acest serviciu doar celor care isi doresc.

Astept raspunsul dvs.

O seara placuta.
Buna ziua! Am si eu o Reclamatie la dumneavoastra!:(
Am mai deschis un topic aceeasi problema care a aparut la mine si vad ca nu am primit un raspuns.
Eu mi-am facut un cont la dv. ca Consultant - Mediator, si am observat ca contul meu s-a transformat in Utilizator, acest lucru sa intamplat din data de seara pe 4.07.2009 (contul a fost creat in aceeasi zi dimineata). Poate ma puteti lamuri cu aceasta problema ciudata si cum o aparut ea.
Vreau sa mentionez ca informatiile date de mine pentru crearea contului sunt reale deoarece sunt licentiat in "Medierea si Negocierea Conflictelor in Familie" avand varsta de 23 de ani, si raspunsurile date pe forum nu a deranjat pe nimeni si au fost date de mine in concordanta cu realitatea.
Astept raspunsurile dv, o zi buna!:)
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2009
ContSters98151, utilizator
Buna ziua

Contul dvs. De consultant a fost suspendat pentru ca medierea, asa cum este ea inscrisa in catalogul nostru profesional, se refera la activitatea de mediere a conflictelor juridice, asa cum este aceasta activitate reglementata de lege.

In viitor, cand vom extinde calitatile consultantilor inclusi in catalogul nostru, vom lua in considerare si dorinta dvs.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezabonare crengum29 crengum29 Buna ziua! Astazi am primit acest e-mail de informare cum ca am fost dezabonata automat: „Buna ziua, Ca urmare a analizei noastre, adresa de email ... (vezi toată discuția)
Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Mailurile salgeta salgeta Buna ziua! Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos ... (vezi toată discuția)