buna seara am avut un proces cu finantele in urma unui control de fond in final in recurs mi-i s-a dat castig de cauza si finantele au fost obligate la plata cheltuielilor cu expertiza contabila o sum de 3500ron,destul a trecut aproape un an le-am facut somatie si le-am cerut ca in urma hotararii sa vireze banii ,tot raspunsunsuri ca nu se poate ,ultima data mi-au spus sa trimit in original hotararea si apoi sa vada ce se decide,ce trebuie sa fac deorece ei nu vor sa imi dea banii trebuie sa pun expert sau sa actionez in instanta ,eu as face raspunzator pe cel care a facut gresit controlul de ce nu se imputa suma respectiva,nu as vrea sa-i las chiar daca nu e asa mare suma va multumesc
Bun venit in club! se pare ca nu esti singur! la mine sunt sume mult mai mici, iar eu sunt in proces cu anaf pentru recuperarea taxei auto... am primit sentinte definitive si irevocabile de la curtea de apel.... azi am vorbit cu purtatorul de cuvant de la ei si am primit acelasi raspuns evaziv ca si pana acum " se lucreaza la calculul dobanzilor" ei mi-au restituit taxa dar fara dobanzi conform sentintei. Oricum astazi m-am programat la executoru judecatoresc si maine 22.03.2013 sunt asteptat la el in birou... M-am saturat de faptul ca institutiile statului fac ce vor ele cu contribuabilul... Daca le esti dator, te ard, daca sunt ei datori ori ii arzi ori te arzi in continuare!