avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Ce se adauga la pret CIF in port
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Ce se adauga la pret CIF in port

Vreau sa cumpar marfa de la importator,sau sa import direct[ulei alimentar,zahar,faina,etc],si am primit oferta de pret cif.as dori sa stiu ce cheltuieli suplimentare mai am de platit[vama,accize,taxe,etc].si cum se transforma metric tona in litri si kg.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 13:36, 21 Martie 2013
CIF inseamna Cost, Insurance and Freight - adica Cost asigurare si navlu platite de vanzator pana in portul de destinatie. In ansamblu dupa ce marfa a trecut de balustrada navei, dvs. trebuie sa suportati toate cheltuielile si riscurile. Taxele vamale, accizele precum si alte taxe specifice cad in sarcina dvs. Aceste taxe difera de la marfa la marfa, depinde si de unde aduceti marfa, etc. Cuantumul acestor taxe vi le poate comunica un comisionar vamal. In ceea ce priveste transformarea aplicati urmatoarele formule:
1 metric tona = 1.000 kg
1 metric tona = 1000 litrii/densitatea specifica a marfii.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Transport marfa international ue (uk) Raoul_mw Raoul_mw Buna ziua. O scurta intrebare as dori sa va adresez: ce documente sunt necesare pentru a transporta (legal) diverse produse in UK? Nu ma refer la cele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)