Mi-am infiintat o societate de consultanta juridica (7411) ca IMM, impozit pe profit 16%, neplatitoare de TVA, fara nici un angajat, de o luna de zile. In aceasta perioada nu am realizat nici un venit ci doar cheltuialile de constituire. Dupa primul trimestru (pana in 25 martie) trebuie sa depun ceva la finante? Ce anume? Stiu ca impozitul pe profit trebuie platit trimestrial.
Va multumesc
Alexandru M.
Trebuie sa depuneti declaratia 100 cu valoare 0, daca deocamdata sunteti pe pierdere.Aceasta declaratrie se depune trimestrial daca aveti cifra de afaceri sub 100.000 euro.De asemenea trebuie sa completati registrul fiscal trimestrial indiferente daca aveti profit sau pierdere.
Mirela
Multumesc, Mirela.Intr-adevar trebuie sa depun declaratia 100.Am intrebat la finante
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Conta societate servicii
Mi-am infiintat o societate de consultanta juridica (7411) ca IMM, impozit pe profit 16%, neplatitoare de TVA, fara nici un angajat, de o luna de zile. In ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit la imm
Mi-am infiintat o societate de consultanta juridica (7411) ca IMM, impozit pe profit 16%, neplatitoare de TVA, fara nici un angajat, de o luna de zile. In ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal 010
mmanu
daca am fost inregistrati cu vectorul fiscal la finante cu impozit profit trimestrial si decont de tva trimestrial acum in 2010 mai trebuie sa depunem ceva ... (vezi toată discuția)