avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata - zile de munca, 3 rapoarte, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata - zile de munca, 3 rapoarte, calcul

nepotul meu e inchis de 4 ani si are de facut 7,jumatate a fost un an si ceva pe regim semideschis el fiind pe regim inchis dar acum e dat iar pe regim inchis pentru un raport . Avind in acesti 4 ani 3 rapoarte ma intereseaza daca la comisie va avea probleme din aceasta cauza dat fiind ca el pentru aceste rapoarte a fost pedepsit destul de aspru zilele de munca pe care le a prestat ii vor fi scazute din pedeasa sau si aceste intra in pedepsele pentru aceste rapoarte
multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:42, 4 Aprilie 2013
sunt convins ca nepotul dvs stie cum poate fi recompensat cu ridicarea masurii disciplinare aplicate anterior.
important este sa-si doreasca acest lucru.
da e adevarat am vorbit cu el si mi a spus ca unul din rapoarte i a fost ridicat mai ramin cele doua dar e cam greu sa le scoata pentru ca totul depinde de ci de acolo le se conformeaza la regulament de si pe regimul care e acum mai greu cu eliberarea conditionata m ia promis ca va incerca sa mearga la toate activitatile din interior numai daca v a fi admis sper ca da
nu trebuie sa mearga doar daca va fi admis.
conduita lui produce consecinte asa ca trebuie sa faca tot posibilul sa dovedeasca faptul ca a fost influentat atunci cand a savarsit abaterile, ca ii pare rau si ca vrea sa se indrepte.
functie de comportament are sanse sa i se schimbe si regimul de executare intr-unul mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarile aduse de ncp: tentativa de omor melinaR melinaR buna nu stiu cum sa formulez intrebare dar din cite am citit in noul cod penal incadrarea de tentativa de omor s-a modificat sau nu am citit eu bine va rog sa ... (vezi toată discuția)
Calcularea pedepsei melinaR melinaR buna seara am si eu o intrebare nepotul meu e inchis pentru tentativa de omor si are de facut o pedeasa de 7,jumate din care a facut 2 ani si 7 luni pe regim ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului detentie melinaR melinaR buna seara ma mai pus aceasta intrebare dar in alt mod nepotul meu a ajuns pe alt penitenciar cu regim semideschis acum in urma a doua rapoarte a ajuns inapoi ... (vezi toată discuția)