avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Calcul protocol 2013- tva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Calcul protocol 2013- tva


Va rog sa-mi spune-ti daca este corect calculul pentru tva la protocol
Daca am de exemplu rulaj la 6231 protocol 500 lei scad 100 lei cat este deductibil si pe diferenta aplic 24%?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 19:30, 25 Martie 2013
Cam asa. In situatia in care ati oferit cadouri care depasesc individual plafonul de 100 lei,exclusiv TVA,insumati valoarea depasirilor aferente unei perioade fiscale si colectati taxa,daca aceasta este deductibila total sau partial. Se considera ca livrarea de bunuri are loc in ultima zi lucratoare a perioadei fiscale. Valoarea depasirii si taxa colectata aferenta se inscriu in autofactura prevazuta la art.155 alin.(7) din Codul fiscal,care se include in decontul de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie factura pe firma...bijuterii ionela11 ionela11 Bună seara, Situația este in felul următor: am primit o factura pe firma( firma este microintreprindere,) care este cu bijuterii cadouri de 8 mă ... (vezi toată discuția)
Autofactura depasire protocol byte00 byte00 Buna ziua, Autofacturile pentru depasirea plafonului de 100 lei la protocol, unde se trec in decontul de TVA? Multumesc (vezi toată discuția)
Autofactura pt cheltuielile de protocol Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu ce data emit autofactura pt. depasirea chelt de protocol aferente lui 2010, care este nota contabila si in ce jurnal o ... (vezi toată discuția)