Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de vanzare cumparare intre mine si client dar pe contract nu apare nici o stampila, doar numele noastre, seriile de buletin si semnaturile. Certificatul fiscal l-am scos Joi 21-03-2013 de la taxe si impozite. In acea foaie de la taxe si impozite se specifica modelul masinii, seria, ca nu am datorii si la rubrica " a servi la" era scris INMATRICULARE.
Intrebarile mele sunt:
1. Are ceva daca actul de vanzare cumparare nu are stampila ?
2. Daca am scos foaia aceea de la taxe si impozite, asta inseamna ca nu mai figurez in evidenta cu ea ?
erau 2 foi diferite.
Mai exact:
1. Declaratia pentru scoaterea din evidenta a mijloacelor de transport
2. Cerere eliberare certificat fiscal
Am intrebat la ghiseu daca din momentul in care primesc in mana certificatul fiscal impreuna cu FISA DE INMATRICULARE stampilata ma scad cu masina de la impozit si mi s-a raspuns ca DA .
Sa zicem ca nu am completat pe spatele certificatului, asta ce inseamna ? ca in caz de accident sau de vre`o amenda, imi vin mie acasa sau am eu vreo legatura ?
Eeee ... in cazul acesta,
aveti o bulina alba pentru cererea de scoatere din evidenta =D>
si
aveti o bulina neagra, pentru ca nu ati scris pe spatele talonului :hammer:
In caz de accident nu este problema, dar in caz de amenda luata prin camera sau rovinieta neplatita, da, va vine dvoastra acasa. In final o sa o rezolvati, insa cu contestatie, acte, timp si nervi.
Bafta si noroc.