avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma de servicii contabile sau PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma de servicii contabile sau PFA

Buna seara!
Sunrt absoventa a ASE-Facultatea finante-contabilitate. Pana acum am lucrat in departamentele financiar-contabile ale mai multor societati comerciale in calitate de economist, sef compartiment, contabil sef. Nu am obtinut titluri de contabil autorizat, expert contabil sau consultant fiscal. In aceste conditii :
1. pot sa ma inregistrez ca PFA si sa prestez in aceasta calitate servicii contabile?
2. pot sa infiintez o microintreprindere pentru codul CAEN 6920 "Activitati de contabilitate si audit financiar"?
3. pot sa intocmesc si sa semnez bilanturi contabile pentru diferite societati comerciale, la care nu sunt angajata cu contract de munca?
4. pot sa inchei un contract de prestari servicii co o societate comerciala la care sunt si angajata cu contract de munca?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 12:54, 14 Aprilie 2009
Nu puteti pe 6920.Puteti sa deschideti o societate de consultanta in afaceri si management.S-a discutat foarte mult in forum despre cat este de legal sau nu asta cu tinutul contabilitatii fara semnarea bilantului, incat nu mai vreau s-o iau de la capat cu argumentatiile.Parerea mea personala este ca nu e legal, daca nu esti contabil autorizat sau expert contabil sa tii contabilitati de niciun fel, decat ca salariat.
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 \\"Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Daca am o firma de consultanta nefiind membru ceccar pot tine contab lylyan lylyan Buna ziua Sunt angajata ca si economist. Nu sunt membru ceccar. Firma la care sunt angajata are ob sec de activitate evid contabila si al ob. ... (vezi toată discuția)
Contabil pfa elenailie elenailie Buna ziua,are dreptul un contabil care detine PFA sa semneze toete documentele fiscale inclusiv bilantul anual al unei firme, daca acest contabil nu este ... (vezi toată discuția)