MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters283403	                   

Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters283403	                   

Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)

Voiculescu Marius	                   

un prietne a fost prin in 2009 vara permis si in 2010 a primit amenda penala ca si pedeapsa ii mai apare in cazier acuma ??? (vezi toată discuția)
	                    Voiculescu Marius	                   

un prietne a fost prin in 2009 vara permis si in 2010 a primit amenda penala ca si pedeapsa ii mai apare in cazier acuma ??? (vezi toată discuția)

contan86	                   

imi cer scuze daca nu postez intrebarea in forumul corespunzator si rog un moderator sa i-mi mute intrebarea in forumul potrivit
cat despre problema mea este ... (vezi toată discuția)
	                    contan86	                   

imi cer scuze daca nu postez intrebarea in forumul corespunzator si rog un moderator sa i-mi mute intrebarea in forumul potrivit
cat despre problema mea este ... (vezi toată discuția)