avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestaþie împotriva deciziei de impunere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestaþie împotriva deciziei de impunere

buna ziua!
Daca am facut o contestatie la decizia de impunere pt ca nu s-a emis respectand art 27 si 28 din codul de procedura fiscala si nu am solicitat (in acea contestatie) suspendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei cu privire la decizia de impunere, ce pot sa fac? Sa contest titlul executoriu si somatia in judecatorie in baza art 15 din legea 554/2004 sau in tribunal pe baza legii 554/2004, art 4 alin 1 ?
Cine poate sa ma invete ce am de facut?
Dacă discutăm despre o acţiune întemeiată pe dispoziţiile Legii nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, atunci competenţa de soluţionare a cererii în primă instanţă aparţine tribunalului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am primit o Decizie de impunere privind plata unor sume de bani de la Autoritatea vamala pe care am contestat-o conform art.205 cod Fiscal. La ... (vezi toată discuția)
Actiune in contencios-administrativ- parat dgfp-competenta in solutionare-cautiune Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Am contestat la tribunal o decizie de impunere si un raport fiscal emis de catre DGFP impotriva societatii noastre.Suma contestata este peste ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)