avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA cheltuieli protocol
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA cheltuieli protocol

Buna ziua. Cum consider TVA- ul pentru o cheltuiala de protocol care a constat in achizitionarea de apa si dulciuri pentru niste colaboratori? Deductibil sau nedeductibil?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:22, 1 Aprilie 2013
In acest caz aplicati ce v-a indrumat colegul mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie factura pe firma...bijuterii ionela11 ionela11 Bună seara, Situația este in felul următor: am primit o factura pe firma( firma este microintreprindere,) care este cu bijuterii cadouri de 8 mă ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli protocol iuli-ana iuli-ana patronul vrea ca fiecare angajat sa poata bea o cafea si apa minerala in fiecare zi, cheltuielile le voi inregistra pe protocol 2 % , e corect. (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli protocol andy_vlad andy_vlad Buna ziua, In urma modificarilor din acest an, va rog frumos sa imi spuneti cum se inregistreaza o factura de protocol, in speta cafea cumparata lunar pentru ... (vezi toată discuția)