avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

din cate am inteles prin castigarea procesului as fi scutit de plata taxei de prima inmatriculare dar ar trebui pe urma sa platesc taxa de mediu care e echivalenta sau mai mare decat cea de inmatriculare.poate sa imi explice cineva mai detaliat?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: poroma , utilizator 23:29, 4 Aprilie 2013
inseamna ca singura solutie ar fi sa o inmatriculez in bulagaria,am mai auzit ceva ca as putea sa o inscriu pe numele unei persoane care are un handicap fara sa mai platesc nici o taxa...stiti ceva in acest sens??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)