avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contributie exclusiva - partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contributie exclusiva - partaj bunuri comune

Buna ziua. am si eu o propblema cu un partaj. Ne-am casatorit la data de 07.09.2003 si am divortat in 2012. In timpul casatoriei am dobandit 2 imobile, care le-am cumparat din bani proprii. Data la care le-am cumparat a fost dupa 2 saptamani dupa incheierea casatoriei. Inainte de casatorie am fost in strainatate ani de zile si am trimis mamei bani ca sa cumpere aceste imobile. Unul l-a cumparat pe numele ei si pentru celalalt a dat ca si avans jumatate din suma. Dupa ce m-am casatorit, la doua saptamani, am trecut imobilele pe numele meu, dar ca si bunuri comune.pot dovedi contributia exclusiva? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:41, 27 Martie 2013
Puteti dovedi daca detineti dovezi, daca nu aveti dovezi, nu puteti dovedi, pe logica iarna nu-i ca vara.
Mai concret, nu inteleg ce ne intrebati, caci posibilitatea de a dovedi un lucru tine de ce dovezi detine partea si nu putem sti noi ce anume dovezi concrete aveti: acte, martori, depozite bancare, corespondenta, venituri... habar nu avem daca puteti dv. dovedi ce doriti.
Daca se poate dovedi, sigur, se poate... asa, generic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie exclusiva madarolivia madarolivia Buna ziua. am si eu o propblema cu un partaj. Ne-am casatorit la data de 07.09.2003 si am divortat in 2012. In timpul casatoriei am dobandit 2 imobile, care ... (vezi toată discuția)
Partaj bun cumpărat înainte de casatorie Octavia79 Octavia79 Am Cumpărat un apartament înaintea căsătoriei cu soțul meu..eu fiind pe numele de fata și trecut și numele soțului, după un an ne am căsătorit. Acum ... (vezi toată discuția)
Partaj cuziamusia cuziamusia Acum 10 ani lucram (legal) in strainatate si i-am trimis sotiei (prin banca) 15 mii euro cu scopul sa cumpere doua imobile (pe numele ei, deci bunuri comune). ... (vezi toată discuția)