Buna seara,
Am absolvit in februarie facultatea de litere. As vrea sa colaborez facand traduceri dar nu ma incanta ideea de a-mi obtine autorizatia, sa scot stampila, sa fac PFA si sa stau la mana celor de la MJ sa ma cheme cand vor ei.Cel putin nu momentan. Ce pot face pentru inceput ca sa mai capat si ceva experienta si sa am si un venit suplimentar. Nu vreau sa ma arunc cu capul innainte si sa fac toate formalitatile ca apoi sa ma trezesc ca nu am nici solicitari pt. traduceri si nici contract cu vreun birou de traduceri dar trebuie sa platesc darile catre stat. Mentionez ca sunt in CCC si as vrea sa lucrez doar part time.
Multumesc anticipat.
Fara autorizatie de functionare nu puteti efectua nici o traducere pe care sa va puteti pune stampila si care sa fie autentica, sa aiba valoare juridica. Doar daca vreti sa faceti traduceri asa...de placere atunci puteti functiona. Insa nu veti putea primi nicio suma de bani pt. asta.
Cu stima,
av.M.Hornea
Fără autorizaţie este posibil doar sa lucrati cu diferite firme care au nevoie rapid de acte traduse pt activitatea curenta fără a fi nevoie de traducere autorizata şi /sau legalizare.
Realizarea de venituri supuse impozitului pe venit inperioada CCC va duce la suspendarea platii indemnizatiei ... iar munca fara forme legale este drastic sanctionata de lege .
Colaborare pfa
Angie_31
Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)