Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ramas din nou insarcinata cu al 2 lea copil,e posibil sa mai primesc ceva,dar eu nu am mai lucrat,am deja 6 luni .As putea plati retroactiv cartea de munca sau nu mai e nici o sansa ?? Va multumesc mult!
Va multumesc mult ,la primul copil am lucrat exact 1 an si am beneficiat de indemnizatie,apoi nu m am mai intors la munca (la locul de munca existau deja pb,cred ca a falimentat deja.,si nu am mai obtinut nici un venit de nicaieri pe toata aceasta perioada,si am deja 6 luni de cand sant gravida.,nu am un statut momentan.
Va multumesc mult pt toate informatiile dvs,din pacate asta e .Ar trebui depus un dosar ,ceva ,pt aceasta alocatie de 2 mil sau dupa nastere trebuie ??
1. Imediat dupa nastere va prezentati la Primarie cu copie dupa certificatul de nastere a copilului si dupa cartea de identitate a dvs. si completati cererea pentru alocatia de stat.
2. Alocatia de stat pentru copii se plateste incepand cu luna urmatoare aceleia in care s-a nascut copilul.