avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salut! Am pierdut si eu cartea de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salut! Am pierdut si eu cartea de munca

Am pierdut cartea de munca. Stie cineva cum imi pot recupera vechimea in munca?Incepand cu anul 1966
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:46, 27 Martie 2013
După data abrogării Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de muncă, cu modificările ulterioare, vechimea în muncă stabilită până la data de 31 decembrie 2010 se reconstituie, la cererea persoanei care nu posedă carnet de muncă, de către instanţa judecătorească competentă să soluţioneze conflictele de muncă, pe baza înscrisurilor sau a altor probe din care să rezulte existenţa raporturilor de muncă.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii juridice odica odica Cum se poate recupera o vechime in munca din perioada din inainte de 89avand in vedere ca persoana a pierdut cartea de munca multumesc astept raspuns (vezi toată discuția)
Pensionare cu cartea de munca pierduta IoanDragomir IoanDragomir Am Cartea de munca pierduta , fara copie ! Firma la care am lucrat pana in 1994 , a fost desfiintata si si-a pierdut arhiva . Am fost si la Arhive si am ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca handaricimarin handaricimarin SE MAI FAC CARNETE DE MUNCA?CARE ESTE POZITIA MINISTERULUI MUNCII FATA DE ACEST SUBIECT?EU AM AFLAT DE LA ITM CA NU SE MAI TIPARESC,SI CA ORICUM,DE LA 1 ... (vezi toată discuția)