avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GARANTIE RETINUTA DE LA ANGAJAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GARANTIE RETINUTA DE LA ANGAJAT

=Buna ziua,

In ultima perioada o prietena de-a mea se confrunta cu urmatoarea problema si nu stiu ce sfat sa ii dau astfel apelez la dvs:
Are un restaurant care abia si-a inceput activitatea.Face angajari,dar angajatii pleaca imediat ce si-au facut analizele medicale pe care le-a suportat firma.In plus , la plecare ''uita'' sa mai aduca uniforma, care nu este tocmai ieftina.Intrebarea mea este: cum as putea acoperi aceasta pierdere? ar fi legal sa retin o garantie: contravaloarea analizelor si a uniformei, iar la plecare (stabileste de ex la 3 luni dupa angajare)sa restituie aceasta garantie? Ce sfat ii dati? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 28 Martie 2013
:offtopic: Interventie moderator
@ adamiulia

Sa inteleg ca aveti doua conturi de utilizator pe acest Forum ? ... intrucat intrebarea era adresata celei care a initiat acest topic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata analizelor necesare la angajare lucica21 lucica21 buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca angajatorul e obligat la plata analizelor facute de salariati periodic si/sau la angajare in cadrul unei societati de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate factura servicii medicale pentru angajat georgiapopa georgiapopa In ce masura pot fi deductibile serviciile medicale efectuate la o clinica privata , pentru un angajat, factura fiind emisa pe firma? In contractul de munca al ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii. buna seara! va rog sa ma ajutati cu un sfat ... nelugigi nelugigi Medicina muncii. Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate legat de medicina muncii. Recent sotia si-a schimbat locul de munca, la un nou ... (vezi toată discuția)