Adrian Voican 
	    	Avocat

Adrian Voican 
	    	Avocat	    

dorians 
	    	Utilizator

dorians 
	    	Utilizator	    

dorians, utilizator
 dorians, utilizator 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 bogdirares	                   

Impreuna cu un coleg am realizat un flagrant. Pentru lamurirea cauzei sub toate aspectel ei procurorul de caz ne-a cerut sa dam declaratii cu privire la cele ... (vezi toată discuția)
	                    bogdirares	                   

Impreuna cu un coleg am realizat un flagrant. Pentru lamurirea cauzei sub toate aspectel ei procurorul de caz ne-a cerut sa dam declaratii cu privire la cele ... (vezi toată discuția)

leusan	                   

In cazulunui pr civil(partaj)cand partea opusa ,paratul s-a opus a avea calitatea de martor sotul reclamantei dar acesta totusi este singurul care cunostea ... (vezi toată discuția)
	                    leusan	                   

In cazulunui pr civil(partaj)cand partea opusa ,paratul s-a opus a avea calitatea de martor sotul reclamantei dar acesta totusi este singurul care cunostea ... (vezi toată discuția)

ContSters310776	                   

Buna seara 
Cine poate sa-mi raspunda daca un cuscru  poate depune marturie in procesul civil pentru cuscrul sau proces pe care -l are acesta cu niste ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters310776	                   

Buna seara 
Cine poate sa-mi raspunda daca un cuscru  poate depune marturie in procesul civil pentru cuscrul sau proces pe care -l are acesta cu niste ... (vezi toată discuția)