avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... MARTURIE MINCINOASA LA IESIREA DIN INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

MARTURIE MINCINOASA LA IESIREA DIN INDIVIZIUNE

Piritii mint . Am martori , probe . ii pot da in judecata direct sau trb plingere la parchet ?
Cel mai recent răspuns: lampadin2 , utilizator 16:22, 29 Martie 2013
Daca vorbiti de "parati" inseamna ca aveti un dosar civil pe rolul instantei.

In acest caz, faptul ca paratii mint prin ceea ce declara in instanta in legatura cu cauza dvs. puteti sa le contracarati minciuna prin probele ce vor fi administrate.

Sanctiunea va fi pierderea procesului.

Puteti sa depuneti o plangere la parchet pentru fals in declaratii.
Dacă sunt pârâţi şi nu au calitatea de martori, nu pot fi traşi la răspundere pentru mărturie mincinoasă. Trebuie să probaţi doar că dvs. spuneţi adevărul şi nu ei . Depuneţi probe şi dvs. , aşa cu m şi pârâţii trebuie să depună .Dacă nu depun probe pentru a-şi susţine afirmaţiile , vor pierde procesul, dar în niciun caz nu pot fi acuzaţi de mărturie mincinoasă .
am inteles da acum mi am dat seama . acestia afirma faptul ca au costruit un corp de cladire in anul 1994 dar acolo a decedat bunica noastra in 1987....avem martori. inca nu s a ajuns la proba cu martori dar este strigator la cer . si mai invoca faptul ca nu am mai trecut pe acolo si asta denota dezinteres...pai am avut si noi traba. astia trebuia sa ocupe tot ? intelegeti cum sta treaba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minciuna in fata instantei de judecata prietenulomului prietenulomului Acum dupa interogarea martorilor am descoperit ca unul dintre martori a mintind afirmind ca nu este ruda cu pirita (cea pentru care a depus marturie) iar eu am ... (vezi toată discuția)
Paratul minte flodin47 flodin47 Daca paratul minte in proces si se dovedeste acest lucru de ce pedeapsa este pasibl, Multumesc (vezi toată discuția)
Pretentii cu martori mincinosi Eyeobs Eyeobs 1.Ce se poate face contra unui martor care semneaza o chitanta de mana la reclamant acasa, nefiind de fata la intocmirea chitantei iar in instanta recunoaste ... (vezi toată discuția)