avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... MINCIUNA IN FATA INSTANTEI DE JUDECATA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

MINCIUNA IN FATA INSTANTEI DE JUDECATA

Acum dupa interogarea martorilor am descoperit ca unul dintre martori a mintind afirmind ca nu este ruda cu pirita (cea pentru care a depus marturie) iar eu am aflat ca este unchiul acesteia - fratele mamei acesteia . Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa instiintez judecatorul , sa depun plingere penala ?
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 22:53, 12 Iunie 2013
Sa instiintati judecatorul.
Aveti posibilitatea sa depuneti si plangere penala pentru marturie mincinoasa insa va sfatuiesc sa invederati si instantei acest aspect, pentru a inlatura proba.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2013
David & Zanescu S.C.P.A., Avocat
Da , va multumesc tuturor pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa la iesirea din indiviziune lampadin2 lampadin2 Piritii mint . Am martori , probe . ii pot da in judecata direct sau trb plingere la parchet ? (vezi toată discuția)
Retragerea marturiei mincinoase in proces civil iuliandum iuliandum Este posibila retragerea marturiei data in cazul unui proces civil? Care este procedura si in baza carui articol din Codul civil sau Codul de procedura civila ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi chemat la interogatoriu in cadrul unui proces civil? sexu sexu in cadrul pr civil cine poate fi chemat la interogatoriu ?in afara de pirit ? (vezi toată discuția)