avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cazier sofer taxi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cazier sofer taxi

Niste fosti colegi si buni prieteni de la o foarte cunoscuta firma de taxi unde am lucrat si eu ma roaga sa-i ajut sa faca un site pe care sa apara taximetristii tepari. Adica cei care fac lucruri in afara eticii profesionale sau vind de exemplu statia de pe masina, inlocuiesc cauciucurile sau alte componente, migreaza de la o firma de taxi la alta, lasind in urma datorii la toti patronii. Bineinteles, aceste date au caracter confidential si accesul pe site neste permis doar operatorilor de taxi acreditati si care au conventie de confidentialitate. Rostul acestui site se justifica prin numeroasele "trunuri" servite de lucratorii in domeniu ( soferi) care fie fac clientilor probleme fie patronilor firmelor de taxi. M-ar interesa daca este legala aceasta actiune si daca este la ce anume trebuie sa fim atenti si cum poate fi aceasta operatiune facuta astfel incit sa ramina in limitele legii si ce anume trebuie respectat/convenit. Astept cu interes parerea voastra. Multumesc!!!!!
Cel mai recent răspuns: automarc , utilizator 11:51, 24 Februarie 2009
parerea noastra, daca aceasta conteaza, ar fi ca puteti face acest tip de site fara nici o problema.
daca se vrea a fi un site care sa inlature munca la negru, frauda si tzepele, este bine venit.Cred ca publicarea fotografiei lor si a numarului de inmatriculare a masinii pe care o folosesc, ar putea reprezenta o problema.In rest, nici o problema.Trebuie sa aveti grija doar de feedback-ul lor, a celor in cauza.Registrul comertului, Directia de finante publice si unele banci, folosesc acelas tip de "reclama" pentru cei indisciplinati si rau platnici.Oricum, ceva asemanator....
Ideea e buna si credem ca poate da rezultate :thumbup:
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
din cite stiu ar fi legea 677 din 21 nov. 2001....destul de vasta...daca stie cineva cumva...nu se bate cap in cap?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui accident ... dtztz dtztz am acrosat cu masina un taxi (nerespectarea distantei corespunzatoare) ... reparatiile la taxi se platesc cu RCA insa soferul imi solicita daune pe perioada ... (vezi toată discuția)
Am fost despagubit de rca sa imi repar masina ! pot cere daune si pentru perioada in care sta masina in service deoarece m`i se ia dreptul la munca ?? mugureatz mugureatz Sunt taximetrist, de curant cineva m-a lovit foarte rau. Reparatia se ridica undeva la 15-16000 lei noi. As vrea sa stiu daca pot cere despagubiri pentru ... (vezi toată discuția)
Inselat de un taximetrist, ce pot face dpdv legal? valivalentin valivalentin Buna seara, Am deschis acest subiect pentru a va descire situatia neplacuta si jenanta in care am fost pus pe data de 25.10.2014. Cand am ajuns la Aeroportul ... (vezi toată discuția)