Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 abeonaaudit	                   

Am revenit din CCC in data de 10.10.2012 si angajatorul mi-a propus incadrarea pe un alt post si cu 2h/zi.
Va intreb daca este legal?
Ce pot sa fac? Sa ... (vezi toată discuția)
	                    abeonaaudit	                   

Am revenit din CCC in data de 10.10.2012 si angajatorul mi-a propus incadrarea pe un alt post si cu 2h/zi.
Va intreb daca este legal?
Ce pot sa fac? Sa ... (vezi toată discuția)

miutaradu	                   

Intrebare- dupa cei 2 ani de cresterea si ingrijirea copilului societatea este obligata sa te primeasca la serviciu pe acelasi post pe care l-ai avut inainte? (vezi toată discuția)
	                    miutaradu	                   

Intrebare- dupa cei 2 ani de cresterea si ingrijirea copilului societatea este obligata sa te primeasca la serviciu pe acelasi post pe care l-ai avut inainte? (vezi toată discuția)

andrioana	                   

la intoarcerea la serviciu, dupa terminarea concediului de ingrijire copil pana la 1 an, angajatorul este obligat sa aloce acelasi post si salariu angajatei ... (vezi toată discuția)
	                    andrioana	                   

la intoarcerea la serviciu, dupa terminarea concediului de ingrijire copil pana la 1 an, angajatorul este obligat sa aloce acelasi post si salariu angajatei ... (vezi toată discuția)