avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto pentru autoutilitare 3.5 t
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto pentru autoutilitare 3.5 t

salut! Vreau sa cumpar o masina autoutilitara de 3.5 t din Germania si nu stiu pe ce criterii sa o aleg,cum se calculeaza taxa timbru sau de inmatriculare. multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 23:41, 1 Aprilie 2013
in sectiunea legislatie avocatnet.ro accesati OUG 9/2013 si norme metodologice si veti gasi modalitatea de calcul.
multumesc mult, mai trebuie sa stiu si altceva?
dispozitiile legale sunt edificatoare, daca exista nelamuriri privind interpretarea anumitor articole puteti reveni in forum cu intrebarile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta taxa auto ancarapan ancarapan la aparitia OUG 9/2013 am calculat taxa de timbru cf celor indicate in text si mi-a rezultat o valoare pt masina mea de 1200 euro.la inmatricularea ei in 2008 ... (vezi toată discuția)
Avertizare?! tomasso tomasso Am constatat ca am contul suspendat,care e motivul ? Intrebarea mea e marcata cu bulina verde nu inteleg semnificatia.Am primit un mail din care nu am inteles ... (vezi toată discuția)