avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire diferenta taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire diferenta taxa auto

la aparitia OUG 9/2013 am calculat taxa de timbru cf celor indicate in text si mi-a rezultat o valoare pt masina mea de 1200 euro.la inmatricularea ei in 2008 am platit taxa de poluare de 2300 euro.am mers la adm.financiara sa depun o cerere de restituire a diferentei.acolo mi s-a facut un calcul,care nu mi s-a explicat dupa ce criterii a fost facut,din care rezulta o suma de 2600 euro.cand am intrebat dupa ce formula calculeaza,mi s-a raspuns ca ei au un program de la finante dupa care calculeaza restituirile si ca eu nu pot avea acces la acesta. nu inteleg nimic..cum pot verifica suma reala si cui sa ma mai adresez,avand in vedere faptul ca cei de la adm.fin.sunt extrem de nepoliticosi si putin cooperanti?e adevarat,nu am fost cu nici o atentie acolo.credeti ca asta e solutia?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:37, 17 Aprilie 2013
Aveţi aici un link al site-ului anaf unde este programul de calcul al timbrului de mediu
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto iesean_radu iesean_radu Buna ziua Daca Anaf are de restituit taxa integrala si dobanzile aferente taxei auto, castigate prin proces, si dupa noua lege se va face in termen de 5 ... (vezi toată discuția)