avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... pfa protectia muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

pfa protectia muncii

un pfa(ii) fara salariati, cu obiect de activitate comert cu amanuntul, trebuie sa aiba contrct pentru protectia muncii si ssm ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:48, 4 Aprilie 2013
De acord cu inspectorssm. Daca amenzile au fost dare de ISU, e in regula, exista baza legala, dar ITM nu avea motive, nefiind niciun angajat care isi desfasura activitatea acolo sau care sa fi fost accidentat. gigipopa, daca dv. cunoasteti concret acest caz, ne puteti spune cine a aplicat sanctiunea: ITM sau ISU ?
Va raspund prin mesaj privat, referitor la aplicarea sanctiunii de catre ITM sau ISU. Veti intelege de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligativitati are o microintreprindere fara angajati referitor la psi si protectia muncii? bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, O microintreprindere fara nici un angajat are obligatii de a indeplini cerintele referitoare la PSI si protectia muncii? Daca da care sunt ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii srl 1 angajat, punct de lucru si sediu casa proprie Octavian1978 Octavian1978 Am un SRL pe comert online la care sediul social si punctul de lucru este in casa proprie. Am angajat de curand prima persoana - pe sotie, care evident a ... (vezi toată discuția)
Trusa sanitara pfa fara angajati MariaAlexandra92 MariaAlexandra92 Buna ziua! Sunt pe punctul de a deschide un salon de coafura in care voi functiona ca si PFA, voi lucra doar eu, nu voi avea angajati. In cazul acesta mai am ... (vezi toată discuția)