BUNA SEARA!am o intrebare ....sper ca ma puteti ajuta ..baiatul meu care a inplinit 18 ani a depus cerere la tribunal pt pensie alimentara deoarece inca este elev .A primit o comunicare in care se cere codul nr personal , nr de inmatriculare in registrul comertuluisau de inscriere in registrul persoanelor juridice si contul bancar aratarea motivelor de drept pe care se intemeiaza cererea....mentionezi ca a depus cererea copii dupa certificat de nastere si buletin si adeverinta da la liceu...intrebarea e ..de ce trebuie inca acele acte ?
Buna ziua! Iar ma adresezi la dumneavoastra cu o intrebare referitor la pensie alimentara....sper ca ma puteti ajuta iar si va multumesc dinainte..
In sfirsit sa finalizat procesul baiatului meu pt pensie alimentara care a inceput in aprilie...in 10 iulie a fost pronuntata hotarirea cu temeni de 30 zile de apel .Hotarirea civila am primit in 9 august..intrebarea mea e acest 30 de zile e luat in consideratie din data pronuntarii sau din data ce am primit comunicarea? si inca o intrebare ...aceasta pensie tatal trebuie sa aloce din aprilie dupa hotarire adica e dator baiatului meu cu 1300 ron...in cit timp trebiue sa primeasca aceasta suma ? si trebuie sa depun cerere la tribunal pt a primii acesti bani?mentionezi ca a cerut poprirea din salariu a pensiei alimentare si a depus si un cont bancar...va multumesc inca o data o zi buna va doresc
Termenul de atac curge de la data comunicarii catre celalalt.
Instanta infiinteaza din oficiu poprirea pe salariu, deci ar trebui sa comunice infiintarea popririi angajatorului.
va multumesc mult ......cred ca toate suma nu va fii poprit dintrodata ,exista un termen prin lege care indica timpul in care sa fie platit (2-3 ) luni sau mai mult?