avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA DUPA 18 ANI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA DUPA 18 ANI

BUNA SEARA!am o intrebare ....sper ca ma puteti ajuta ..baiatul meu care a inplinit 18 ani a depus cerere la tribunal pt pensie alimentara deoarece inca este elev .A primit o comunicare in care se cere codul nr personal , nr de inmatriculare in registrul comertuluisau de inscriere in registrul persoanelor juridice si contul bancar aratarea motivelor de drept pe care se intemeiaza cererea....mentionezi ca a depus cererea copii dupa certificat de nastere si buletin si adeverinta da la liceu...intrebarea e ..de ce trebuie inca acele acte ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:33, 18 Septembrie 2013
Rectific, instanta nu mai infiinteaza din oficiu poprirea de la intrarea in vigoare a noului cod de procedura civila, va trebui sa apelati la un executor judecatoresc.
Poprirea

Art. 781 cpc

Cererea de poprire. Competenţa

(1) Poprirea se înfiinţează la cererea creditorului de către un executor judecătoresc al cărui birou se află în circumscripţia curţii de apel unde îşi are domiciliul sau sediul debitorul ori terţul poprit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru continuare pensie alimentara, va rog, ajutor birzumihai birzumihai Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. Parintii mei sunt divortati. Conform hotararii de divort, tatal meu trebuie sa-mi plateasca pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Alexandra1970 Alexandra1970 Buna ziua Stimate Doamne si Domni, Indraznesc sa va cer parerea intr-o problema pe care nu stiu cum sa o gestionez mai departe. Eu am 19 ani si sunt inca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retinere din salariu Vilb Vilb Pot angajatorii sa refuze sa retina pensia alimentara daca e adusa sentinta judecatoreasca personal de tutor sau intimat mai ales ca judecatoria nu mai trimite ... (vezi toată discuția)