avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... supliment la expertiza contabila
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

supliment la expertiza contabila

Suplimentul la expertiza contabila judiciara trebuie sa aiba viza CECCAR?
Se poate recuza expertul desemnat in supliment la expertiza?
Cel mai recent răspuns: kfcbibi , utilizator 18:40, 5 Aprilie 2013
Da, sunt mentiuni suplimentare, creste prejudiciul cu peste 10.000 ron, si lipseste si una din pagini a suplimentului.
Politistul spune ca nu trebuie sa aiba viza CECCAR suplimentul, ce ar trebui sa fac?
Este posibil ca o expertiza contabila judiciara si un supliment sa nu poata stabilii cine a fost casierul unei societati?
Cereti politistului sa precizeze in scris care este art. de lege care spune ca suplimentul de expertiza nu se incadreaza in aceleasi reglementari cu raportul initial de expertiza tehnica judiciara.
Solicitati in scris, sa vi se puna la dispozitie intreg materialul (suplimentul de expertiza), cu toate paginile numerotate si semnate de cel care a intocmit documentul, pe fiecare pagina, asa cum se procedeaza in cazul intocmirii unor documente juridice.
Insistati sa fie nominalizat casierul. Daca este cazul (inteleg ca expertul este de specialitate contabil si nominalizarea casierului poate sa nu fie de competenta sa), ca cel care a intocmit raportul si suplimentul respectiv de expertiza contabila, sa nu fi reusit sa identifice casierul, cereti politiei, in scris, sa solicite o expertiza in domeniul resurse umane.
Orice observatie o faceti, trebuie facuta in scris, cu numar de inregistrare. Sunt documente care se depun la dosarul cauzei si pot fi utile in continuare, cand se va ajunge, dupa caz, la parchet si/ sau instanta de judecata.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recuza un expert? sabinna sabinna As vrea sa recuz un expert. Stiu ca poate fi recuzat in aceleasi cazuri ca si judecatorul. Nu este vorba despre rudenie sau afinitate. Dupa cum a facut ... (vezi toată discuția)
Pot sa cer o contraexpertiza si un expert parte? niculinapopa niculinapopa Buna seara! Am pe rol un proces (litigiu de munca ) privind recuperare drepturi salariale Expertul desemnat de instanta ,a intocmit raportul de ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu expertul (expert corupt?) nelyiuly nelyiuly Buna seara. Am un proces pe rol si am mari probleme cu expertul. In faza de fond cand s-a facut raportul de expertiza, desi am sesizat neregulile facute ( am ... (vezi toată discuția)