avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complice furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complice furt calificat

impreuna cu un prieten am fost la un cazino unde el a jucat o suma de bani,au fost pierduti...el fiind in pragul disperari am mers la prietena lui cu care s-a sfatuit si a zis ca vrea sa fure o drujba eu am stiut,el a intrat in imobil a sustras drujba la un vecin al fetei i-a luat drujba eu am fugit,el a luat drujba dupa vreo doua ore am mers cu el sa vanda drujba,nu a vandut-o.eu speriat de cele intamplate l-am sunat pe propietar spinandu-i de cele intamplate,inainte sa se sesizeze politia si nici el nu stia de fapta,am fost dusi la politie,el nu recunostea fapta,eu am recunoscut,politia ne-a facut retinere pe 24 ore.La 6-7 ore ne-a dus la procuror,procurorul ne-a dat ordonanta de eliberare peste ordonanta politistului,eu am circumstante atenuante ca m-am denuntat,imi puteti spune ce mi se poate intampla?
precizez ca drujba a fost recuperata inainte ca sa se faca hartiile pentru furt
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
alex2013dsv, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex2013dsv , utilizator 15:04, 5 Aprilie 2013
Dacă mai aveţi un dosar în lucru, rezultă că nu vă aflaţi la prima abatere. Totuşi, câtă vreme nu aveţi antecedente penale , în speţa despre care vorbiţi, beneficiaţi de circumstanţe atenuante. Acum, depinde care dosar se va soluţiona primul .
alex2013dsv a scris:

el a luat drujba dupa vreo doua ore am mers cu el sa vanda drujba,nu a vandut-o.

Poate daca va amintiti unde ati mers impreuna sa vindeti drujba,poate ar fi bine daca amicul d-stra incerca sa vanda la Y si X. Cred ca X si Y vor putea fi martori precizand ca de fapt amicul d-stra vroia sa vanda drujba ,nu d-stra.

O alta cale ar fi dovada celor de la cazinou ca amicul a pierdut banii la cazinou,si pierzand banii,vroia cu orice pret sa isi recapete suma,macar din furtul drujbei.
la acel dosar in lucru pe care il mai am eu m-am impacat cu victima,dar fapta a ramas lovire din culpa grava

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate la furt calificat 5k1p 5k1p Sunt cercetat pentru complicitate la furt calificat conform articolului 26 raportat la art. 208 al. 1 si 4, art 209 alin 1 lit a, e , g, si i din codul penal ... (vezi toată discuția)
Furt calificat acesia acesia buna ziua..am j eu un prieten care cazieru lui este curat nu mai are antecedente,a furat de la un peco 210 litri d motorina,la prins marfa sa recuperat patronu ... (vezi toată discuția)
Recunosterea faptei florin2kx florin2kx Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)