avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care sunt sporurile cu caracter permanent ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care sunt sporurile cu caracter permanent ?

Care sunt sporurile cu caracter permanent ?

spor vachime
spor conditii grele
spor conditii periculoase
spor lucru tura continua
spor de noapte
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 6 Aprilie 2013
Niciun act normativ ori contract colectiv de munca incheiat la nivel de unitate, grup de unitati sau sector de activitate nu va da o definitie a sporurilor cu caracter permanent.

In situatia in care asimilarea sporurilor mai sus mentionate unui spor cu caracter permanent va este necesara in vederea stabilirii altor drepturi ale salariatilor (ex. cuantumul indemnizatiei de concediu) va trebui sa va raportati la continutul contractului individual de munca al acestuia sau la c.c.m aplicabil ori in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii grele de munca euprotopopescu69 euprotopopescu69 Buna ziua, Doresc sa stiu ce prevede legislatia in legatura cu sporul pentru conditii grele de munca. Sunt pe cale sa accept un loc de munca ce se va ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de concediu samir69 samir69 In CCM colectiv avem cuprins la capitolul salarizare urmatorul articol;Salariul cuprinde -salariul de baza ,sporuri(Spor de ore de noapte,spor de sambata ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna lili2003stoica lili2003stoica lucreaza cineva in sanatate? poate spune cineva cum se calculeaza concediul de odihna (care este baza de calcul) al unei asistente care in afara salariului de ... (vezi toată discuția)