avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL DE MUNCA

ANGAJATORUL a completat rubriciile cu pixul unde era goluri din cite am inteles ca contractele se redacteaza pe calculator la SALARIU angajatorul a scris 750 lei lucrez ca agent paza,apoi la alte elemente consecutive la rubrica a]sporuri... noaptea care nus muncii e completat dupa ce mia dat contractul de fata cu mine nu a completat aceasta rubrica e completat cu o alta pasta de pix in situatia asta ce se face noaptea se lucreaza in paza.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 4 Iunie 2013
Nu exista nicio obligativitate ca un c.i.m. sa fie redactata la calculator ... se poate completa si cu pixul .. desfasurati munca de noapte?
DA lucrez ture de noapte in contract nu e trecut spor de noapte e trecut nu se fac muncii pe timp de noapte in situatia asta ce este de facut.
In acest sens, va trebui sa beneficiati :
a) fie de program de lucru redus cu o ora fata de durata normala a zilei de munca, pentru zilele in care efectueaza cel putin 3 ore de munca de noapte, fara ca aceasta sa duca la scaderea salariului de baza;
b) fie de un spor pentru munca prestata in timpul noptii de 25% din salariul de baza, daca timpul astfel lucrat reprezinta cel putin 3 ore de noapte din timpul normal de lucru.
CIND mia dat contractul in mina atunci era trecut cu o alta pasta de pix nu sint muncii pe timp de noapte la sporuri de fata cu mine nu a trecut atunci trebuia cu aceiasi pasta de pix sa fie trecut atunci trebuie verificat la ITM.
CONFORM carei legi trebuia trecut liniute la locuri libere la contract.
Nu exista niciunj text de lege care sa prevada cum se completeaza un act juridic .. dvs de ce nu ati barat spatiile libere?

Alte discuții în legătură

Cum calculez salar si plata concediu? papic papic un angajat a beneficiat de 7 zile concediu de odihna pe luna ianuarie, tot ianuarie a lucrat 192 de ore, angajatul lucreaza pe ture de noapte cate 12 ore ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal, salariu orar? adi_stanculescu adi_stanculescu Caut raspuns la urmatoarea problema: Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform ... (vezi toată discuția)
Salariu post paza permanent niccu niccu Buna ziua. Cum se calculeaza salariul pt.un post de paza permanent si care sunt sporurile? De noapte,de weekend,de zile libere lucrate oficial. Mulțumesc (vezi toată discuția)