avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile ºi obligaþiile cadrelor militare ºi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile ºi obligaþiile cadrelor militare ºi poliþiºtilor conform Contractului-cadru de asistenþã medicalã 2013

Buna ziua, puteti sa clarificati la ce se refera urmatorul alineat in practica pentru medici?
HOTÃRÂRE Nr. 117 din 27 martie 2013,
art 22, alineatul (2)
Pentru asiguraţii prevăzuţi la art. 218 alin. (3) din Legea nr. 95/2006, cu modificările şi completările ulterioare, din Fond se suportă contravaloarea serviciilor medicale acordate acestora ca oricărui alt asigurat.


cadrele militare/politistii beneficiaza sau nu de retete speciale, de asistenţă medicală gratuită, trebuie sa plateasca coplata sau nu in cazul internarii in spital, la medicul de familie?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Coplata in sanatate gergelyvaleria gergelyvaleria Buna ziua! Dupa cunostintele mele, conform legislatiei actuate, furnizorii de servicii medicale paraclinice ( Rtg.,CT, RMN, mamografie) aflati in relatii ... (vezi toată discuția)
Retete compensate - transcriere reteta de la medicul specialist URIAS URIAS Buna ziua, Va rog un raspuns pentru următoarea problema care ma duce la exasperare: Am fost la medicul specialist si mi-a scris o reteta normala cu mai ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)