avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de mostenire

Am si eu o problema, si sper sa ma ajute cineva.Strabunica mea a avut un teren intravilan + un teren extravilan in judetul ilfov ,pe terenul intravilan i-a facut contract de vanzare cumparare matusii mele dar in titlu de proprietate apar ambele terenuri, strabunica si bunica mea au murit acum cativa ani si bunicul meu a incercat sa faca succesiune crezand ca este singurul mostenitor si atunci s-au lovit de o problema ,in toate actele stabunicii mele apare cu un nume doar in certificatul de nastere al bunicii mele apare cu alt nume mentionez ca strabunica mea nu a fost casatorita si nici tatal bunicii mele nu se cunoate.Intrebarea mea este credeti ca exista vreo solutie?Si daca da unde trebuie sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: ContSters288103 , utilizator 17:00, 9 Aprilie 2013
Trebuie sa va adresati primariei care a emis titlul de proprietate in baza legii 18/1991.Titlul a fost emis in baza inscrisurilor depuse la primarie.Actele care au stat la baza constituirii dreptului de proprietate reprezinta informatii de interes public si sunt deschise liberului acces al cetatenilor, conform legii18/1991 republicate.
Am inteles ,va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate manuelas manuelas In urma succesiunii dupa bunica mea am primit o cota parte dintr-un teren extravilan obtinut pe baza legii 18/1991. O parte din acest teren am vandut-o deja. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate denisa-m denisa-m Am primit o copie a titlului de proprietate pentru trei parcele de teren arabil si care impreuna insumeaza 28.300 mp ( in judetul Olt, ), din partea ... (vezi toată discuția)