avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie plafon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie plafon

eu avand infiltratii considerabile de apa in apartament!

Buna ziua !
Locuiesc la ultimul etaj si de circa un an plafonul s-a deteriorat ,iar apa s-a infiltrat in apartament . Am facut o cerere catre Asociatia de proprietari in care am adus la cunostinta situatia cu care ne confruntam .In urma sesizarii a venit Presedintele asociatiei pentru constatare. Raspunsul a fost ca As. nu are fonduri pt. reparatie si sa luam acordul locatarilor pt. o eventuala reparatie , dar acestia nu sunt de acord sa semneze cererea adresata As. deoarece cred ca prin aceasta sunt obligati sa contribuie cu bani la repartie. Va rog sa ma indrumati care sunt urmatorii pasi legali . Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: germi , utilizator 10:24, 24 Februarie 2014
Buna dimineata . Am revenit cu aceasi problema nerezolvata(aprilie 2013) .Dupa cateva cererii adresate Presedintelui AS, un drum la primarie si un telefon de la Biroul asociatii proprietarii din cadrul Primariei . Acesta s- a vazut nevoit sa convoce locatarii pt . sedinta in care a inceput cu "eu sunt acoperit legal " , in care s - a stabilit firma si cheltuielile , dupa care s-au razgandit si au hotarat ca ar fi mai bine mansardarea . S -a gasit o "societete " , AS a incheiat un contract prin care societatea se angaja sa inceapa lucrarile in luna martie (2014), nu aveau nicio aprobare pt. inceperea lucrarii. Luna aceasta s-a incercat sa se ia legatura pt . a vedea cum stau cu aprobarile , dar surpriza la telefon nu mai raspund , iar la firma usa este inchisa. Concluzie societatea nu mai exista .
Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut mai departe . Mentionez ca presedintele este f incapatanat si da vina pe locatarii care sunt nehotarati , iar el nu doreste sa se implice in strangerea sumei de bani necesara reparatiei si ne zice noua sa strangem banii si eventual sa ne gasim noi firma pt. lucrare .
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2014
germi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Cum ma poate obliga vecinul de la et.4 sa-i platesc acoperisul? amiali amiali Buna ziua, Va deranjez deoarece am o nedumirire: locuiesc la parterul unui bloc de proprietari si vecinul de la et.4 de pe tronson cu mine si-a reparat ... (vezi toată discuția)
Reparatia terasei blocului IVANOVA IVANOVA Locuiesc intr-un bloc cu 3 etaje, iar vecinul de la etajul 3, care a cumparat de curand apartamenntul a facut o hartie catre Presedintele asociatiei de ... (vezi toată discuția)