avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare functionari publici

am si eu o intrebare: lucrez intr-o primarie ca si referent .in anul 2011 la data de 1 iulie din contractual mi s-a transformat postul in functie publica referent asistent.mentionez ca salariul meu de baza era de 730 lei ca si contractual. in urma transformarii postului in functie publica REFERENT ASISTENT CU STUDII MEDII MI S-A SPUS CA SALARIUL DE INCADRARE LA FUNCTIE PUBLICA AR FI FOST MAI MIC DE 730 SI MI L-A LASAT ASA. INTREBAREA MEA ESTE CAT ERA SALARIUL DE INCADRARE LA REFERENT ASISTENT CU STUDII MEDII IN ANUL 2011.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 16:38, 28 Iunie 2013
Va invit sa consultati grilele de salarizare,conform anexelor din domeniul de activitate unde lucrati,din Legea salarizarii nr.284/2010.
Numai bine!
referent, clasa III, grad profesional asistent , fosta treapta de salarizare 1 este 658, conform OG nr. 9/2008 si nu conform L 284/2010.
Incadrarea este corecta doar daca cumulat cu toate sporurile care se acordau la acea data sa nu fi depasit 730.
multumesc mult
multumesc mult.
acum as mai avea o intrebare:ce inseamna ca in sectorul bugetar salariul de baza, potrivit incadrarii nu poate fi mai mic decat minimul pe economie garantat in plata. adik se refera ca salariul de incadrare nu poate fi mai mic decat minimul pe economie sau salariul de baza care include si sporul de vechime?eu de ex. am salariul de incadrare 730 lei si cu sporul de vechime ajung la 803 lei.
multumesc
salariul de incadrare plus toate sporurile sa depaseasca 800.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in clasa absolventi de studii superioare. seneca399 seneca399 O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Incadrare la promovare functionari publici lenareg lenareg Buna seara, Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare caz concret: - ... (vezi toată discuția)