Laura Vilsan 
	    	Mediator

Laura Vilsan 
	    	Mediator	    

aleko27 
	    	Utilizator

aleko27 
	    	Utilizator	    

lenutzamia 
	    	Utilizator

lenutzamia 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 seneca399	                   

O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)
	                    seneca399	                   

O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)

radmy	                   

am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar.
sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
	                    radmy	                   

am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar.
sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)

lenareg	                   

Buna seara, 
Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu  o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare 
caz concret: 
- ... (vezi toată discuția)
	                    lenareg	                   

Buna seara, 
Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu  o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare 
caz concret: 
- ... (vezi toată discuția)