avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Raport intermediar al procedurii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Raport intermediar al procedurii

Buna ziua!

Procedura de cerere de oferta online cu etapa finala de licitatie eletronica:

1. dupa ce a avut loc evaluarea ofertelor, inainte de a initia etapa finala de licitatie electronica, se intocmeste un raport intermediar al procedurii?

2. daca da, in acest raport intermediar al procedurii sunt mentionate ofertele admisibile si ofertele respinse. Ofertantii respinsi sunt acum informati ca au fost respinsi, inainte de etapa finala de licitatie eletrocnica, sau dupa ce a avut loc licitatia eletronica si s-a intocmit raportul final al procedurii? Va intreb pt ca, comunicarile privind rezultatul procedurii stiu ca se fac dupa raportul final al procedurii. Pe de alta parte procedura este online; ii informeaza automat sistemul, inainte de licitatia eletronica, ca ofertele lor au fost respinse? Pot oare sa scriu si motivatia in respingere, inainte de licitatia eletronica?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 19:15, 11 Aprilie 2013
Conform art206 din OUG 34, ofertantii sunt informati doar privind rezultatul procedurii/selectiei nu si despre declararea ca admisibila a unei oferte. Nu este necesar raport intermediar, ci doar un pv in care stabiliti ofertele admisibile si invitarea la LE a celor admisibili.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta cu faza finala de licitatie electronica geanina.valean geanina.valean Buna seara, Pentru o procedura de cerere de oferta cu faza finala de licitatie electronica, in perioada de evaluare, respectiv cele 20 zile, comisia de ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut ibitza78 ibitza78 La o procedura de cerere de oferta online cu etapa finala de licitatie eletronica au intrat in etapa de licitatie electronica 8 ofertanti. Dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice- lipsa invitatie licitatie electronica MARIACCS MARIACCS Buna ziua, Solicit ajutor .Firma pe care o reprezint a participat la o licitatie publica.In urma deschiderii ofertelor ni s-a transmis doar un proces verbal ... (vezi toată discuția)