avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul semnarii deciziei de incetare a contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul semnarii deciziei de incetare a contractului de munca

1.Nesemnarea deciziei de incetare a contractului de munca de catre angajat suporta consecinte pentru el ?

2.In urma acordului semnat intre angajator si angajat ,cel din urma silit sa semneze acest acord in dauna sa , nesemnarea deciziei de desfacerea contractului de munca, a refuzului de semnare ar mai putea ajuta pt a renegocia acordul initial semnat ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 13 Aprilie 2013
1. Nesemnarea in ce sens ? ... refuza primirea acesteia ?

2. Despre ce aciord este vorba si care este legatura lui decizia de incetare ?
aAngajatul inaintea preavizului a fost ,, silit ,, sa semneze acordul de incetarea raporturilor de munca ,acord care il dezavantaja - trebuia sa primeasca un comision din vazarile pe care le avea in derulare , lucru pe care prin semnare la pierdut , iar acum , cand perioada de preaviz s-a terminat e chemat sa semneze decizia de desfacere a contractului de munca iar el nu mai vrea sa semneze .. de
Daca salariatul si-a dat acordul cu privire la incetarea c.i.m. si refuza sa primeasca decizia de incetare a c.i.m., atunci angajatorul i-o va putea trimite prin posta cu confirmare de primire sau prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se semneaza decizia de concediere? Filimon Aurel Filimon Aurel Buna,vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema,de fapt mai mult o nelamurire. Cand sa semnez decizia de concediere emisa de angajator,inainte sa le ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a contractului de munca dijmarescu dijmarescu Buna, In ceea ce priveste sanctiunile disciplinare ce pot fi aplicate in cazul savarsirii de catre angajati a unor abateri disiplinare, Codul Muncii o ... (vezi toată discuția)
Refuz concret incetare c.i.m. nashu1111 nashu1111 In primul rand buna ziua si bine v-am gasit. De cateva saptamani ma lovesc tot mai mult si mai tare de nesimtirea unor angajatori: mi-am depus cererea de ... (vezi toată discuția)