avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit Kogalniceanu
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit Kogalniceanu

Am un credit pt. IMM, Kogalniceanu, de 125.000, contractat acum 2 ani si reinnoit pana la sfarsitul lui 2012. As dori sa aplic pentru noul program Kogalniceanu de 400.000 lei. cum procedez cu vechiul credit?pot sa aplic la cel nou daca deja am contract pt. cel vechi de 125.000?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:46, 19 Aprilie 2013
Cu siguranta nu vi se va accepta un nou credit pana nu il inchideti pe cel de dinainte. Solicitati detalii la responsabilul de program sau la OTIMMC de care apartineti.Gasiti ultimele modificari:
[ link extern ] /
Va multumesc.
fara sa-l rambursati pe cel vechi?
fara rambursarea celui vechi, nu puteti contracta un nou Kogaliniceanu
Nu, rambursez pe cel vechi, evident!nu stiu insa daca mai am dreptul sa aplic pentru kogalniceanu revizuit...
Daca va incadrati in prevederile art 3.1 lit d) din ghidul aplicantului:
d) suma ajutoarelor de minimis de care au beneficiat într-o perioadă de 3 ani fiscali (2 ani fiscali anteriori plus anul curent), luând în calcul inclusiv ajutorul acordat în baza programului, nu depăşeşte echivalentul în lei a 200.000 euro, respectiv 100.000 euro în cazul I.M.M.-urilor care îşi desfăşoară activitatea în sectorul transportului rutier;

pe langa celelalte conditii, si aveti rambursata integral finantarea anterioara, puteti aplica si in acest an.
Revin cu cele spuse mai sus de a lua legatura cu responnsabilul de program al OTIMMC de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul kogalniceanu oloiniucoctavionut oloiniucoctavionut cine poate sa-mi spuna mai multe despre acest program: adica in cat timp trebuie rambursati banii sau conditiile de acordare.mentionez ca eu am o societate cu ... (vezi toată discuția)
Prelungire linie de credit - programul mihail kogalniceanu ContSters257414 ContSters257414 o societate comerciala care [b]prelungeste[/b], dupa 1 an, linia de credit - Programul Mihail Kogalniceanu ([b]singurul[/b] ajutor de minimis de care ... (vezi toată discuția)
Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)