avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie acordare cadouri de catre ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie acordare cadouri de catre ONG

cum se inregistreaza la un ong :-cartile date ca si premiu la elevi;
-cadourile date de sarbatorile de iarna pt.copiii de scoala
Va rog frumos sa ma ajutati cat de repede se poate,va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ana55 , utilizator 14:33, 13 Aprilie 2013
Inregistrare carti primite de la o librarie ca sponsorizare pentru acordarea de premii, pe baza contractului de sponsorizare si a avizului de expeditie a marfii: 3028 = 7332
Acordarea premiilor pe baza procesului verbal de premiere cu datele de identificare, semnaturi de primire, continutul cantitativ si valoric al pachetului pentru fiecare: 6028 = 3028
Daca achizitia cartilor o face ong-ul din fonduri in numerar atrase, atunci inregistrati intai factura in contabilitatea ong si cu nir.
Ccu cartile am inteles dar ma mai intereseaza cadourile de mos craciun cum se simbolizeaza,pachetele sunt cumparate de ong .Va mulumesc !
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
La fel.
Va multumesc frumos,sa aveti o zi frumoasa!
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)
Ong primii pasi sorin110 sorin110 Buna ziua, sunt presedintele unui ONG din septembrie anul trecut. Am citit mai multe post-uri aici pe forumul ONG, m-au ajutat sa inteleg mai bine ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)